OVER JOSIEN

CREATIEF AVONTURIER

Hallo, ik ben Josien en als het even kan ben ik bezig met illustreren, schilderen en letteren. En dat is nog leuker om te doen als ik daarmee iemand blij kan maken en kan helpen. Daarom ben ik Josien Brands Design begonnen. Om niet alleen dingen te maken waar ik blij van wordt. Maar deze met jullie te kunnen delen én om jullie eigen fantastische ideeën vertaald te krijgen naar een tof beeld. Graag wil ik een klein beetje extra positiviteit en vrolijkheid de wereld in te helpen.

Het liefst werk ik met vrolijke kleuren, heldere lijnen, waterverf en fineliners. Ik ben een optimist die positief in het leven staat en dat ook graag in mijn werk terug laat komen. Niet dat ik alleen maar regenbogen en kittens teken, in tegendeel. Ik houd ook ontzettend van afwisselen, mezelf uitdagen, nieuwe materialen en technieken proberen. Zoeken naar hoe ik een idee het beste op papier (of scherm) krijg. En bovenal wil ik het leuk vinden wat ik maak, plezier hebben in mijn werk.

Heb jij een idee? Ik denk graag met je mee! Stuur een berichtje en dan ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

has been added to the cart. View Cart